45-vuotias näyttelijä kuoli traagisesti – putosi pilvenpiirtäjän ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Robert ”Bobby” Spillane on kuollut traagisesti 45-vuotiaana. Hän menehtyi pudottuaan pilvenpiirtäjän kuudennen kerroksen ikkunasta New Yorkin Manhattanilla.

Menehtyneen näyttelijän löysi menehtyneenä 8th Avenuen jalkakäytävältä hänen vuotta vanhempi isoveljensä Mickey, joka soitti välittömästi hätänumeroon. Pikkuveljen henkeä ei kuitenkaan kyetty enää pelastamaan. Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta. Tapauksesta uutisoineen New York Daily News -lehden mukaan Spillane oli nojannut ikkunaan, kun se aukesi ja mies putosi alas.

Bobby Spillane tunnettiin näyttelijäuransa lisäksi myös legendaarisen rikollispomo Mickey Spillanen poikana. Isä ammuttiin kuoliaaksi vuonna 1977. Bobby ehti urallaan näytellä sivurooleissa muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet nähtiin muiden muassa NYPD Blue ja Kova laki -televisiosarjoissa ja Seikkailija Thomas Crown -elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi Spillane toimi myös käsikirjoittajana, ja hän kirjoitti muiden muassa All Dolled Up -näytelmän, joka kertoi naiseksi pukeutuneesta gansterista.