Carrie Underwood naimisiin NHL-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood kihlautui taannoin poikaystävänsä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. Tänään amerikkalaislehdet kertoivat, että 27-vuotias Carrie Underwood ja Ottawa Senatorsin 30-vuotias pelaaja Mike Fisher ovat menneet naimisiin.

Julkkispari asteli alttarille lauantaina Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa. Carrien tiedottaja vahvisti tiedot oikeiksi, mutta ei paljastanut tilaisuudesta mitään muita tietoja, People-lehti uutisoi.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 27-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.