Cheryl Cole vain tuntien päässä kuolemasta: ”Emme voi taata että hän selviytyy!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavasti sairas poptähti Cheryl Cole siirrettiin viikonloppuna Lontoon yliopistollisesta sairaalasta jatkohoitoon yksityissairaalaan. Samalla julkkistähden vointi oli parantunut niin, että hänet päästettiin pois teho-osastolta. Sekään ei lopulta osoittautunut varsinaiseksi ilouutiseksi, sillä nyt Colen tilasta on saatu uusia tietoja.

News of the World -lehti kertoo malariaan sairastuneen supertähden tilanteen olleen äärimmäisen vakava, sillä lääkäreiden mukaan Cheryl oli vain tuntien päässä. Asiasta kertoneen ystävän mukaan tilanne ei tosin ole vieläkään ohi, sillä hengenvaara on edelleen olemassa. Colea pidetään edelleen hengityskoneessa ja tiputuksessa. Hänen tilansa on niin huono ettei hän voi edes puhua.

– Tilanne oli niin huono, että hän oli vain tuntien päässä kuoleman porteilta. Luojan kiitos että sairaus todettiin ajoissa. Me olimme menettää hänet, eikä tämä taistelu ole vielä läheskään ohi. Hän on hyvin heikkona ja tämä karmea sairaus pitää häntä vielä täysin otteessaan, ystävä kertoi lehdelle.

– Hän ei voi vieläkään puhua. Hän on välillä tajussaan ja välillä tajuttomana. Kun hän tulee tajuihinsa hän kykenee vain sopertamaan. Emme voineet kertoa sairaalasta hänen tilanteestaan, koska se oli niin vakava. Olimme lähellä menettää hänet. Hän ei edes tiedä mitä hänelle on tapahtunut. Emme voi taata hänen faneilleen että hän selviytyy. Tämä on karmeaa, eikä loppua ole vielä näkyvissä.

Suosittu poptähti on ollut nyt viikon ajan hengityskoneessa ja tiputuksessa. Hänen keuhkoissaan on nestettä ja immuuniteetti on niin heikko, että jopa tavallinen flunssa voi viedä laulajan hengen. Hänen toipumisensa kerrotaan kestävän todella pitkään.