Tältä Colin Farrell näyttää kaljuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Komistus uskaltautuu kuitenkin näyttäytyä valkokankaalla myös hieman vähemmän mairittelevassa lookissa.

Colin on nimittäin nyt ikuistettu seuraavan leffansa kuvauspaikalla kaljuna. Hänen roolihahmonsa päälaki on menettänyt hiuksensa, ja hahmo on kammannut vähäiset sivuhiuksensa kaljun päälle sen peitoksi. Lopputulos on varsin autenttinen, mutta Colin Farrelliksi hahmoa ei aivan heti uskoisi. Katso kuva tästä.

34-vuotias irlantilaissyntyinen Colin Farrell on ehtinyt tehdä jo mittavan uran valkokankaalla ja muodostua miljoonien naisten päiväuneksi. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty muiden muassa elokuvissa Miami Vice, Phone Booth, Kukkoilijat ja Minority Report. Farrellin ja hänen tyttöystävänsä, malli Alicja Bachleda-Curusin esikoinen Henry Tadeusz Farrell syntyi 7. lokakuuta 2009.