”Olemme vihaisia ja pettyneitä järjestelmään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Los Angelesissa kolmeksi kuukaudeksi vankilaan tuomittu julkkistähti Lindsay Lohan yrittää parhaillaan taistella, jotta hänen ei tarvitsisi astua kaltereiden taakse 20. heinäkuuta. Valituksen läpimenoon ei kuitenkaan ainakaan amerikkalaislehdissä uskota. Samalla myös Lohania puolustanut asianajaja erosi palveluksesta.

Samaan aikaan Entertainment Tonight on haastatellyt Lindsayn äitiä Dinaa, joka on kertonut tyttärensä kärsivän vankilatuomiostaan kovasti jo nyt. Äidin mukaan julkkistytär pelkää nimittäin kuollakseen tulevaa vankilareissuaan ja sen lisäksi hän ei saa nukuttua öisin ilman voimakkaita unilääkkeitä. Tuomari aikoi määrätä Lohanin suoraan vankilaan, mutta asianajaja sai puhuttua näyttelijättärelle kaksi viikkoa armonaikaa.

– Hän on voimakas ihminen, mutta kun tulossa on jotain niin karmeaa kuin vankila… Meidän pitää katsoa… Lindsay pelkää kuollakseen. Tämä on todella vaikeaa. Emme nuku hyvin. Itkemme ja halailemme paljon. Hän on tyrmistynyt, kuten me kaikki. Olemme vihaisia ja pettyneitä järjestelmään, Dina Lohan kertoi Entertainment Tonight -ohjelmassa.