Mel Gibsonin kierre syvenee – uhkasi tappaa tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut viime päivät todellisessa kurimuksessa, kun hänen kulissien takaisesta elämästään on vuotanut julkisuuteen uusia syytöksiä lähes päivittäin. Tilanne sai alkunsa, kun hänen entinen tyttöystävänsä Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Viikonloppuna Oksanan tallentama ääninauha vuoti julkisuuteen. Siinä Mel Gibson raivoaa hänelle puhelimessa ja tunnustaa samalla lyöneensä tyttöystäväänsä ja toteaa kaiken lisäksi, että tämä ansaitsi iskut. Pahoinpitelyn poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä. Eilen Gibson joutui kuitenkin jälleen uusien syytösten kohteeksi, kun hänen väitetään nyt uhanneen Oksanan henkeä.

Lehtiväitteiden mukaan Gibson uhkasi haudata tyttöystävänsä ruusutarhaan ja polttaa tämän asunnon. Silloinen tyttöystävä piti tätä tappouhkauksena. Tilannetta tarkasti seuraava Radar Online kertoo, että myös tästä uhkauksesta on olemassa äänitallenne. Oksana päätti ryhtyä tallentamaan miesystävänsä raivokohtauksia, koska tunsi terveytensä uhatuksi. Nauhat on nyt toimitettu poliisille tutkittavaksi.