Supertähtikin on ihminen: Victoria Beckham kärsii krapulasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä maailmankuuluksi poptähdeksi aikoinaan noussut Victoria Beckham tunnetaan nykyisin lähinnä maailmankuulun jalkapallotähden vaimona. Hän on siitä huolimatta edelleen superjulkkis, mutta pinnan alla kuitenkin tavallinen ihminen.

Tästä oli osoituksena viikonloppuna Nizzassa ikuistettu kuvasarja, jossa Victoria kuvattiin palaamassa pikaiselta biletysreissulta Lontoosta takaisin Etelä-Ranskaan päästäkseen lähelle miestään David Beckhamia ja lapsiaan perheen kesälomaa varten.

Tällä viikolla Victoria ja David juhlivat myös 11. hääpäiväänsä, ja bileissä kului runsaasti shampanjaa. Samalla Victoria kertoi, että bileiden jälkeiset aamut ja päivät ovat hänellekin kovia koettelemuksia.

– Ihmiset luulevat, että en juo, mutta minäkin olen vain ihminen ja minäkin voin suuttua ja saada krapulan kuten kuka tahansa muukin. Mutta meillä oli upeat bileet, Victoria kertoi 3AM-julkaisulle.