Cintia Dicker topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Cintia Dicker on kotimaansa ulkopuolella vielä varsin tuntematon tähti, mutta nyt hän on tekemässä mahdollisesti läpimurtoaan myös ulkomailla. Näyttävä punapää on nimittäin noteerattu viime päivinä aikaisempaa useammin viihdelehdissä myös Yhdysvalloissa.

Dicker poseerasi äskettäin Gravue Magazine -lehden sivuilla yläosattomissa hippihenkisissä kuvissa. Tälä kertaa Cintia poseeraa vuorostaan samassa topless-asussa Marie Claire -lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Cintia Dicker tunnetaan maailmalla parhaiten luultavasti Sports Illustrated -lehden arvostetusta uimapukunumerosta, jonka sivuilla hän on saanut kunnian poseerata vuosina 2009 ja 2010. Dicker on kuitenkin nähty myös muiden muassa Teen Vogue ja Elle -lehtien kansikuvissa ja esimerkiksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin ja Yves Saint Laurent -vaatemerkin mainoksissa sekä lukuisten muotimaailma ykkösmerkkien muotinäytöksissä.