Duudsonit-tähden vatsasta suihkusi verta Paris Hiltonin ja Katy Perryn edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla runsaasti menestystä niittäneet pohjalaiset hurjapäät, Duudsonit, palasivat viime viikolla Suomeen pitkältä kuvausmatkaltaan. Viihdelehti Stara tapasi Jukan ja Jarpin viikonloppuna Ruisrockissa, jossa he kertoivat puoli vuotta kestäneen reissunsa kuulumisia.

Taannoin Suomessakin lehtien sivuilla nähtiin kuvia, joissa Duudsonit poseerasivat yhdessä muiden muassa Paris Hiltonin kanssa. Nyt hurjapäät Staralle paljastivat tapauksen taustoja.

– Me oltiin MTV Movie Awardseissa ja Jarppi oli tottakai ihmistikkatauluna. Paris Hilton heitti Jarpin mahaan yhden tikan ja seuraavan sitten vähän liian kaukaa, se heitti pitkän kaaren ja tikka osui suoraan reiteen, Duudsonien Jukka Hilden kertoi Staralle.

– Siinä vaiheessa Paris huusi ”Aaaargh!”. Sit Katy Perry tuli ja nyppäsi sen tikan Jarpin mahasta. Mä en ole ikinä nähnyt semmoista verisuihkua Jarpin mahasta. Perrykin oli ihan kauhuissaan että mitä täällä tapahtuu. Siinä vaiheessa se red carpet oli todella punainen, Jukka lisäsi.

Vauhdikkaan reissun tuloksena oli kaksitoistaosainen tuotantokausi Dudesons In America -sarjaa, joka nähdään myöhemmin myös Suomessa. Duudsonien haastattelu julkaistaan Starassa kokonaisuudessaan lähipäivinä.