Fanit pelastivat Robert Pattinsonin paparazzien kynsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittisyntyinen näyttelijä Robert Pattinson tähdittää parhaillaan valkokankaita Twilight : Epäilys -elokuvassa. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa. Haastattelussa Pattinson muisteli erästä tavallisesta poikkeavaa fanitapaamista.

– No, tässä eräänä päivänä uuden Water for Elephants -elokuvani kuvauspaikan lähellä oli paparazzeja ja he häiritsivät kaikkia eläimiä. Samaan aikaan joukko tyttöjä odotti portilla nimikirjoituksia. Heille kerrottiin, että minä en voi mennä tervehtimään heitä paparazzien takia, Robert muisteli Staralle erikoista tilannetta.

– Sitten tytöt lähtivät liikkelle ja piirittivät paparazzit ja käskivät heidän poistua. He väläyttelivät pienten kameroidensa salamoita paparazzien edessä ja sen sellaista. Sitten lopulta nämä isot miehet poistuivat, koska 10 – 15-vuotiaat tytöt piirittivät heidät. Se oli upeaa. Juttelin heidän kanssaan myöhemmin ja he olivat todella cooleja.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan lähipäivinä.