Grettell Valdezin muodot vain hiusten peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikosta on maailman mallimarkkinoille tullut muutamia upeita ilmestyksiä, ja yksi heistä voi jatkossa olla sikäläinen näyttelijäkaunotar Grettell Valdez. Hän on tähän mennessä saavuttanut suuren suosion kotimaassaan telenovela-saippuasarjojen tähtenä.

Nyt Valdez nähdään kuitenkin yllättävän rohkeissa mallikuvissa, joissa hän poseeraa sensuelleissa asennoissa ja asuissa muiden muassa iltapukua pukemassa, alusvaatteisillaan ja lisäksi myös yläosattomissa – vain hiukset rintojensa peittona. Katso kuvat tästä.

34-vuotias meksikolainen Grettell Valdez nousi tähdeksi telenovela-televisiosarjojen myötä. Hänen ensimmäinen sarjansa oli vuonna 1998 nimeltään Sin Ti, ja sitemmin Grettell on nähty yhdeksässä eri sarjassa ja lisäksi yhdessä elokuvassa. Nykyisin Valdez näyttelee Camaleones-sarjassa Silvanan roolia. Hän meni vuonna 2004 naimisiin vastanäyttelijänsä Patricio Borghettin kanssa ja pariskunta sai esikoisensa vuonna 2008.