Ilosaarirock loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuun Laulurinteellä 16. – 18. heinäkuuta järjestettävän Ilosaarirockin kaikki 21.000 kahden päivän festivaalilippua on myyty loppuun. Festivaalilippuja ei myydä Laulurinteen portilla tapahtuman aikana. Ilosaarirock on myyty loppuun ennakosta vuodesta 1998 lähtien.

Tänä vuonna ennätysnimekäs ohjelmisto siivitti lipunmyynnin edelliskesää rivakammaksi.

– Olo toimistolla on huojentunut. Tämä vuosi on ollut festivaaleille ja massatapahtumille erittäin vaikea ylikuumentuneiden markkinoiden ja taloudellisen taantuman takia. Siksi onkin niin mahtavaa, että onnistuimme myymään liput loppuun viime kesää vauhdikkaammin, kommentoi loppuunmyyntiä Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen.

Ilosaarirockin avaaville Sulo- ja Töminä-klubeille on huhuista huolimatta vielä mahdollista hankkia lippuja. Perjantain klubit sijaitsevat molemmat poikkeuksellisesti festivaalialueella Töminän siirryttyä jäähallista Sue-lavalle. Suloklubille myydään yhteensä 7.000 lippua.

Klubilla esiintyvät muun muassa Kolmas Nainen, Samuli Putro, Chisu sekä Herra Ylppö & Ihmiset. Punkklubi Töminässä räyhää yhteensä yhdeksän yhtyettä kotipaikkakunnallaan pitkästä aikaa soittavan Wastedin johdolla. Töminään myydään yhteensä 3000 lippua. Myös lauantaina 17.7. Joensuun Ilosaaressa järjestettävä ja Hevisauruksen tähdittämä Vekararokki myy hurjalla tahdilla. Vekararokkiin myydään yhteensä 3.500 lippua.

– Sulo ja Töminä ovat myyneet molemmat ennätysvauhtia. Lippuja on kuitenkin vielä kaupan, toisin kuin verkossa liikkuneet huhut väittävät. Klubilippuja jäänee myös portille myyntiin, joten paikalle kannattaa saapua jo perjantaina. Tiedä vaikka festarilempi löytyisi jo avausklubilta, hymähtää Pyykkönen.