Jennifer Lopezilta vaaditaan naurettavan suuruisia korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on saanut niskaansa käsittämättömän suuruisen korvausvaatimuksen peruttuaan keikan turkkilais-kyproslaisessa hotellissa. Keikan peruuntumisen syynä on Lopezin taustavoimien mukaan ihmisoikeustilanne Turkin miehittämällä Kyproksen alueella.

Saarivaltion pohjoisosassa sijaitseva hotelli on ilmoittanut vaativansa jopa 40 miljoonan summaa hyvitykseksi keikan peruuntumisesta. Turkkilaisten hallinnassa nykyisin olevan kiistanalaisen alueen tilanne on ollut poliittisesti räjähdysherkkä jo vuosikymmeniä. Lopezin oli määrä esiintyä siellä sijaitsevassa Cratos Premium -kasinohotellissa 24. heinäkuuta, mutta näillä näkymin keikka ei toteudu.

Jennifer Lopez on perunut esiintymisensä, mutta hotellin johto suosittelee häntä pyörtämään päätöksensä ennätysmäisen 35 – 40 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen uhalla. Hotelliketjun edustaja Murat Bozoglu vahvisti naurettavan uhkauksen todeksi. TMZ-julkaisun mukaan Lopez perui keikan sen jälkeen, kun esiintymisen epäiltiin olevan poliittinen kannanotto ja kun Lopez sai tietoonsa alueen epävarman ihmisoikeustilanteen. Lopez ei halua tukea poliittisesti mitään maata tai muuta instituuttia, joka syyllistyy minkäänlaisiin ihmisoikeusloukkauksiin.