Kim Karsdashianin takapuoli lunasti tittelinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailman seuratuimpien julkkisnaisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian nousi aikoinaan täydestä tuntemattomuudesta glamour-julkkikseksi muodokkaan takapuolensa ansiosta. Sittemmin hän on ollut otsikoissa myös monista muistakin syistä.

Viime aikoina Kim on saanut jo aivan oikean julkkistähden statuksen ja osallistunut lukuisiin julkkisjuhliin ja kaveerannut oikeiden julkkistähtien kanssa. Nyt peppujulkkis on osoittanut, että hänestä julkkiksen tehnyt takapuoli on edelleen maineensa veroinen. Hän toimi autokilpailuissa lipputyttönä kireään valkoiseen asuun sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Massiivinen peppu nosti siis Kimin alunperin lehtien sivuille, ja tumma kaunotar käytti tuolloin saamansa julkkisuuden pelimerkit harvinaisen hyvin. Sittemmin hän sai nimittäin oman realityohjelmansa ja äskettäin myös oman vahanukkensa Madame Tussaudin vahakabinettiin New Yorkissa. Kim onkin malliesimerkki siitä, että julkkistähdeksi voi nousta pienilläkin – tai ehkä tässä tapauksessa muodokkaillakin – ansioilla.