Kylie Minogue teki historiaa: Jälleen brittilistan ykköseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue lukeutuu niihin äärimmäisin harvoihin tähtiin, joilla on ollut listaykkösiä jo neljällä eri vuosikymmenellä. Vielä viime viikolla vuosikymmeniä oli ”vain” kolme. Nyt hänen uusi Aphrodite-albuminsa on jälleen valloittanut brittilistan piikkipaikan.

Tähän mennessä Kyliellä on siis ollut listaykkösiä 80-, 90-, 2000- ja 2010-luvuilla. Ensimmäisen kerran hänen albuminsa oli brittilistan ykkösenä 22 vuotta sitten. Sinkkujulkaisuja ykkösenä on kuitenkin komeillut useamminkin.

– Olen täysin ymmälläni kuultuani uutiset ja miten ihmiset ovat suhtautuneet uuteen levyyni. Se että albumi saavutti ykkössijan on käsittämättömän upeata, toivoin koskettavani ihmisiä uudella levylläni mutta en uskonut sen toimivan näin hyvin, Kylie Minogue ihmetteli sijoitustaan.

Aphrodite julkaistiin maailmanlaajuisesti viime viikolla ja sen ensimmäinen single on nimeltään All The Lovers. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille. Esimerkiksi Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head -hiteistään tuttu Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa. Hän sai kiitosta pitkästä ja menestyksekkäästä urastaan ja merkityksellisestä panoksestaan musiikin alalla.