Lindsay syyttää asianajajaansa vankilatuomiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikausia viranomaisten kanssa rattijuopumustensa ja muiden rötöstensä kanssa toistuvasti tekemisissä ollut Lindsay Lohan tuomittiin viime viikolla jo toisen kerran vankilaan. Tällä kertaa ”kakkua” tuli kolme kuukautta kahdesta rattijuopumuksesta ja yhdestä ehdonalaisen rikkomisesta. Vankilaan julkkistähti ei kuitenkaan aio.

Ensin Lindsay vertasi tuomiotaan ihmisoikeusloukkaukseen, mutta nyt juttu on tullut sitäkin mehevämmäksi. Popeater-julkaisu nimittäin kertoo Lohanin syyttävän vankilatuomiostaan nyt asianajajaansa. Asianajaja vaihtui viime viikolla, kun edellinen irtisanoutui tehtävästään sen jälkeen kun Lindsay ilmoitti valittavansa vankilatuomiosta. Nyt Lindsay on kertonut, että todellinen syyllinen vankilatuomioon olikin hänen juuri väärässä asianajajassa.

Samalla Lohan on palkannut chicagolaisen Stuart V. Goldbergin hoitamaan valitustaan vankilatuomiosta. Julkkistähden on määrä suunnata kiven sisään 20. heinäkuuta, mutta nyt näyttelijä on vakuuttunut ettei hänen tarvitse viettää kaltereiden takana minuuttiakaan. Lohanin lähipiirin mukaan hän maksaa Goldbergille omaisuuksia.