Lindsayn vankilareissusta tulossa yllättävän tuskallinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viihdelehdissä kohuttiin poptähti-näyttelijä Lindsay Lohanin saamasta kolmen kuukauden vankilatuomiosta. Tuomio oli täysin odotettu, mutta sen pituus yllätti monet. Tähti itse on protestoinut kovasti tuomiota vastaan.

Lindsay on viettänyt tuomion julkistamisesta saakka unettomia öitä ja hän aikoo valittaa siitä. Tilanne kuitenkin mutkistui, kun hänen asianajajansa otti viime viikolla lopputilin. Nyt Lindsayn äiti Dina on kommentoinut monin tavoin tyttärensä kohtaloa ja tähti itsekin on verrannut sitä sekä ihmisoikeusloukkaukseen että afrikkalaisen naisen kivitystuomioon.

Kovat paikat Lindsaylle vankilassa varmasti tulee, sillä ketjupolttajana tunnettu julkkistähti ei saa polttaa hänelle määrätyssä vankilassa lainkaan tupakkaa. Tämän uskotaankin olevan julkkistähdelle kovin yksittäinen koettelemus.

– Lindsay on todellinen ketjupolttaja. Herättyään hän sytyttää ensimmäisenä tupakan. Olen hänestä hyvin huolissani, sillä hän ei ole ollut polttamatta vuosikausiin. Sellaista ei voi lopettaa yhdessä yössä. Tämä on vakavaa, ystävä kertoi TMZ-julkaisulle.

Lohanin uskotaan istuvan 90 päivän tuomiostaan vähintään 23 päivää. Parhaillaan Lindsayn äiti ja ystävät yrittävät saada Lohania eroon tupakasta. Lindsayn on määrä astua Lynwoodissa sijaitsevaan Century Regional Detention Facility -naisvankilaan 20. heinäkuuta. Samassa vankilassa Paris Hilton istui vuonna 2007.