Cocon jättipeppu haastoi Kimin moottoriradalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka takapuolestaan tunnettu Kim Kardashian osallistui julkkisvieraana autourheilutapahtumaan. Hän oli sonnustautunut kireään valkoiseen asuun ja varasti kuvaajien huomion. Nyt on selvinnyt, että paikalla oli toinenkin muodokas glamour-julkkis, joka selvästi haastoi Kimin.

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, sillä muhkeamuotoinen näyttelijä-tanssija-malli julkaisee itse usein paljastuskuvia verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Coco oli niin ikään samassa tilaisuudessa Kardashianin kanssa ja jopa yhtä kireään ja näyttävään asuun sonnustautuneena. Vielä on hieman epäselvää kummalla oli suurempi peräsin, mutta ennusmerkkien perusteella Coco voisi olla kärjessä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.