Duudsonit teloivat itsensä – kuvausreissu vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapääjoukko Duudsonit ovat niittäneet menestystä Suomen ulkopuolella myös kymmenissä muissa maissa. Ryhmä palasi äskettäin puolen vuoden kuvausreissulta Yhdysvalloista. Viihdelehti Stara tapasi juuri Suomeen palanneet Duudsonit viime viikonloppuna Ruisrockissa.

MTV-kanavan tilaaman Dudesons In America -ohjelman kuvauspäiviä oli hurjat viisikymmentä, mutta kuvaukset olivat kuitenkin tyssätä heti alkuunsa useiden loukkaantumisten takia.

– Jarno mursi kylkiluunsa ensin. Se oli toka tai kolmas kuvauspäivä. Sitten multa murtui selkä siinä yhtenä päivänä eikä mennyt varmaan viikkoa siitä kun Jukka mursi häntäluunsa ja nilkkansa, ja HP:llä oli eturistiside paskana polvesta, Jarppi kertoi Staran haastattelussa.

– Siinä oikeesti vähän ynnäiltiin ja kateltiin toisiamme silmiin, että ”No niin jätkät. Me ollaan nyt noin 10 päivää kuvattu ja meillä on vielä 50 kuvauspäivää jäljellä, että mitäs tehtäis?” Mutta saatiin räimittyä hyvät rautaiset 12 jaksoa. Odotan innolla että päästään näyttämään ne Suomen kansalle.

Vauhdikkaan reissun tuloksena oli kaksitoistaosainen tuotantokausi Dudesons In America -sarjaa, joka nähdään myöhemmin myös Suomessa. Duudsonien haastattelu julkaistaan Starassa kokonaisuudessaan lähipäivinä.