Kate Hudson paljasti stringipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson on ollut viime viikkoina otsikoissa uusien silikonirintojensa merkeissä. Lopputulos on hädin tuskin näkyvä, mutta siitä huolimatta supermalli Paulina Porizkova haukkui äskettäin Hudsonin päätöksen rintojen suurentamisesta.

Ensimmäisen kerran Hudsonin uudet muodot saatiin kuvattua keväällä Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festareilla, jossa hän oli pukeutunut varsin antavaan harmaaseen toppiin. Parhaillaan aurinkoisesta kesälomastaan nauttiva Kate on nyt esitellyt vuorostaan bikinikuntoaan yleisemminkin. Paparazzit kiinnittivät erityishuomiota hänen timmiin stringityyliseen bikinipeppuunsa. Katso kuvat tästä.

Us Magazine kertoi 30-vuotiaan Katen käyneen kasvattamassa rintojaan kauneusleikkauksessa maaliskuun lopulla. Lehden mukaan näyttelijätär on vitsaillut ystävilleen uusista rinnoistaan, sillä aiemmin pienet rinnat olivat Hudsonille arka paikka. Nyt tilanne on kuitenkin korjattu, ja lopputulos on kooltaan varsin luonnollinen.