Nainen sekosi baseball-tähden kosketuksesta

Nettivideot · Stara.fi

Urheilutähtien fanittaminen voi joskus johtaa siihen, että pääsee yllättävän läheiseen kosketukseen idolinsa kanssa. Näin kävi amerikkalaisnaiselle, joka oli viime viikolla seuraamassa New York Yankeesin ja Seattle Marinersin baseball-ottelua.

Viime torstaina käydyssä ottelussa lyötiin yksi pallo hieman katsomon puolelle, ja pelaaja Ichiro Suzuki noutaa pallon katsojien välistä. Siinä samalla hän tulee koskeneeksi naiskatsojaan ja kohtealiaana miehenä pyytää tilannetta myös anteeksi.

Televisiolähetyksen ohjaaja jättää kuvan kuitenkin naiseen, joka saa hysteerisen kohtauksen tajuttuaan kenen kanssa oli tekemisissä. Osansa katsojien iloon toi myös kanadalaisen TSN-televisiokanavan selostaja Jay Onrait, joka eläytyy varsin hyvin naisen tilanteeseen usempaankin otteeseen. Katso video tästä.