Pamela Anderson rinnat pääosassa synttäreillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja Baywatch-televisiosarjasta aikoinaan supertähdeksi noussut povipommi Pamela Anderson on edelleen tiiviisti otsikoissa, vaikka hän on jättänyt aktiiviuransa jo vuosia sitten. Hän oli alkuvuodesta tiiviisti otsikoissa osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun Yhdysvalloissa.

Lauantaina Pamela juhli 43-vuotiassynttäreitään Las Vegasin Venetian-kasinon hulppeassa TAO Beach -yökerhossa ystäviensä kanssa. Klubin punaisella matolla povipommi ikuistettiin näyttävään valkoisessa täyspitkässä iltapuvussa, joka nosti pääosaan erityisesti hänen muhkean rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

Povipommi on viime aikoina juhlinut varsin näyttävästi muissakin bileissä. Taannoin hän poseerasi nimittäin ”juhlatuulella” valtava ruusu päässään Mayfair-hotellin Almada-klubilla ja myöhemmin samana yönä vielä Whisky Mist -klubilla. Hän poistui bileistä vasta hieman ennen kolmea aamuyöllä. Silloin julkkistähti oli niin humalasa, että turvamiehen piti pitää häntä pystyssä.

Pamela Anderson on ollut viime aikoina realitysarjan lisäksi otsikoissa myös massiivisten verovelkojensa merkeissä. Hänellä on lähes puolen miljoonan dollarin velat, joiden maksamiseen televisiopesti oli oivallinen tilaisuus. Pamela ei ole kuitenkaan vielä paljastanut riittävätkö ohjelmasta saatavat rahat verovelkojen maksamiseen.