Robert Pattinson: ”Olen maannut eläinten kanssa ja olen lisäksi raskaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosioon Twilight-elokuvien myötä noussut näyttelijä Robert Pattinson tähdittää parhaillaan valkokankaalla nähtävää Twilight : Epäilys -elokuvaa. Viihdelehti Stara tapasi hänet äskettäin New Yorkissa, jossa hän kertoi myös erikoisesta suhtautumisestaan mediaan.

– Mitä enemmän lehtijuttuja teen, sitä enemmän yritän pysyä niin rehellisenä kuin vain voin. Aluksi en ollut sellainen. Se menee mielestäni vaiheittain. Lehdistön mukaan minä haluan pitää yllä siistiä imagoa, mutta todellisuudessa en halua. Edward tosin varmasti haluaisi, Pattinson totesi Staralle naureskellen.

– He haluavat käyttää hyväkseen skandaalimaisia piirteitä. Kaikki mitä minusta voidaan sanoa on jo sanottu. Minulla on kiistanalainen kanta kvanttifysiikkaan. Minä olen maannut kaikkien mahdollisten ihmisten kanssa, tai en ole maannut heidän kanssaan, tai olenkin maannut eläinten kanssa ja olen lisäksi raskaana. Nuo osoittavat pointtini, eikös?

Robert kuitenkin myönsi pitäneensä myös hauskaa median kanssa. Tuoreessa muistissa on esimerkiksi “paljastus”, jossa hän kertoi Oprahin haastattelussa tyttöystävänsä Kristen Stewartin olevan hänelle raskaana. Hänen koko haastattelunsa julkaistaan Starassa lähipäivinä.