Ryan Seacrest jätti 10 000 dollaria tippiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parhaiten palkattuihin juontajiin lukeutuva amerikkalainen Ryan Seacrest lomailee parhaillaan Italiassa. Oman radio-ohjelmansa lisäksi myös American Idol -ohjelmaa jättipalkalla juontava julkkistähti bongattiin toissailtana illallisella Sardiniassa.

Paikallinen ravintolahenkilöstö taisi olla tyytyväinen Seacrestin, hänen tyttöystävänsä Julianne Houghin ja muun seurueen ravintolareissuun, sillä Ryan jätti henkilökunnalle ruokailun jälkeen hurjat 10.000 dollaria juomarahaa. Yhteensä lasku kohosi tipin kanssa peräti 50.000 dollariin.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Ryan Seacrest maksoi koko seurueen laskun. Ravintola oli maineikas Billionaire Club, eli ainakin osa hintalapusta selittynee jo ravintolan nimellä. Julkaisu kertoi, että kyseessä olisi ollut jonkinlainen bisnestapaaminen. Seacrestin lompakkoon lasku ei tehnyt edes lovea, sillä hän tienaa noin 15 miljoonaa dollaria vuodessa.