Shakira päätti jalkapallon MM-kisat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Shakira sai tänä vuonna kunnian esittää jalkapallon MM-kilpailujen virallisen tunnuskappaleen. Tästä syystä hän oli mukana myös kisojen avajaisissa ja päättäjäisissä.

Sunnuntaina Espanjan mestaruuteen päättyneet kisat huipentuivat finaalin jälkeen Shakiran esitykseen. Latinokaunotar oli pukeutunut tapansa mukaisesti varsin seksikkääseen ja paljastavaan asuun. Katso kuvat tästä.

Argentiina presidentin pojan, Antonio De La Ruan, kanssa jo pitkään seurustellut supertähti kertoi äskettäin ettei hän aio naimisiin poikaystävänsä kanssa, News of the World uutisoi. Shakiran fanit olivat kuitenkin odottaneet jo pidemmän aikaa kihlaparin häitä, joiden uskottiin toteutuvan vielä tämän vuoden aikana.

– Ei. Minulla ei ole suunnitelmia mennä naimisiin. Ei koskaan. Tyttöystävänä olemisessa on jotain romanttista. Pidän tilanteesta jossa olen nyt. Haluan ilman muuta lapsia, mutta en näe silti mielessäni hääpukua, Shakira kertoi lehden mukaan.

Paljastus oli varsin nolo tilanne Antioniolle. Viime aikoina Shakira on yhdistetty romanttisessa mielessä aivan toiseen mieheen, tennistähti Rafael Nadaliin, jonka kanssa latinolaulaja ikuistettiin taannoin kuumalle musiikkivideolle. Siitä saakka hänen ja Antonion suhteen kestävyys on asetettu vaakalaudalle.