Sofia Vergaran muodot pysäyttivät rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja, mutta todellinen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on tosin menestynyt seksikkäimpien naisten listoilla.

Parhaiten Sofia tunnetaan nykyisin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta.Nyt hänet on ikuistettu varsin näyttäviin kuviin uimarannalla. Sofia tuli esitelleeksi massiivista rintavarustustaan löysiin valkoisiin bikineihin verhottuja. Katso kuvat tästä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara on nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Vuonna 2009 hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. Nykyisin hän näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana.