Taylor Momsen keikkaili säästöpossut jalassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Taylor Momsen on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä ja siksi, että hän haukkui muutama päivä sitten kollegansa Miley Cyrusin kovin sanoin.

Sunnuntaina teinitähti kuvattiin The Pretty Reckless -yhtyeensä kanssa Comcast-teatterissa, jossa bändi oli keikalla. Tällä kertaa paljasta pintaa ei nähty tavallista enempää, joten kuvissa huomio kiinnittyi erikoisiin korkokenkiin. Niihin oli nimittäin yhdistetty säästöpossu, joka oli keikalla myös käytössä. Katso kuvat tästä.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.