Brittikaunotarten nännit eivät pysyneet piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nähdään tasaisin väliajoin kuvia, joissa supertähtien vaateparret pettävät sillä seurauksella, että ne paljastavat vahingossa – tai jopa suunnitellusti – liikaa kaunottarien intiimejä ruumiinosia. Nyt kaksi brittikaunotarta ovat paljastelleet samana päivänä.

Amerikkalaisetkin viihdelehdet noteerasivat kuinka X Factor -ohjelmasta tuttu laulajatähti Diana Vickers tuli paljastaneeksi nänninsä kesken laulukeikan, kun hänen asunsa yläosa valahti liian alas. Samanlaiseen tilanteeseen joutui myös huumeista taannoin kiinni jäänyt televisiotähti Tara Palmer-Tomkinson, jonka sininen jakku ja paita eivät onnistuneet pitämään rintaa piilossa, koska hänellä ei ollut lainkaan rintaliivejä yllään. Katso molempien kuvat tästä.

Molemmat naiset ovat Suomessa vielä suhteellisen tuntemattomia neitokaisia, mutta Britanniassa selvästi tunnetumpia julkkistähtiä. 38-vuotias Tara Palmer-Tomkinson on esiintynyt useissa realityohjelmissa. Hänen uransa aallonpohja tuli vastaan vuonna 1999, kun Tara joutui vieroitukseen kokaiinin käytön takia. Nykyisin osa hänen nenänsä sisäosasta on kadonnut pitkän kokaiininkäytön takia kokonaan.