Diddy ja 50 Cent rajussa sanasodassa – epäillään mainostempuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuvat hiphop-tähdet Diddy ja 50 Cent ovat parhaillaan sanasodassa. Twitter-blogeissa käytävä sanasota sai alkunsa, kun Fifty syytti Diddyä edesmenneen Notorious B.I.G. -tähden hyväksikäyttämisestä. Artisti esitti syytöksensä BooBooTV-verkkosivustollaan.

– Liika on liikaa. Biggien nimestä ei olisi koskaan pitänyt tulla Diddyn valttikorttia. Katsokaa hänen tuorein musiikkivideonsa The Ghost of Christopher Wallace ja kertokaa lepääkö B.I.G. rauhassa, 50 Cent sivalsi.

50 Cent on aiemmin ollut ”riidoissa” muiden muassa Rick Rossin kanssa, ja tuolloin tapausta epäiltiin mainostempaukseksi. Tälläkin kertaa sanasodan syyksi epäillään artistien markkinointia. Tuoreessa muistissa on myös 50 Centin ja Kanye Westin kamppailu levynsä myynnistä, joka kiista niin ikään palveli molempien albumien markkinointia. Fifty ja Diddy olivat sanasodassa myös vuonna 2006.