Duudsonien vammojen kuntoutus kestää kuukausia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi juuri Suomeen palanneet Duudsonit viime viikonloppuna Ruisrockissa. Jarppi ja Jukka kertoivat puolen vuoden reissunsa kohokohtia. Samalla he paljastivat, että reissulla oli myös runsaasti toisenlaisiakin tilanteita, sillä ryhmä joutuu parantelemaan loukkaantumisiaan kuukausien ajan.

– Jarpilla murtui selkä mulla meni häntäluu ja nilkka, Jarnolla murtui kylkiluita, mulla paloi naama, HP:llä meni eturistiside. Nyt ollaan täällä Suomessa vihdoin ja viimein sen urakan jälkeen ja alkaa se niin sanottu kuntoutus. Englanninkielinen sanahan sille on ”rehab”, että monessa mielessä alkaa se kuntoutus. Jarppi pääsi just fysiolta ja siellä ne sanoi, että sillä on perse ihan täysin kadonnut, eli pakarat ja takareisilihakset, Jukka kertoi Staralle.

Aivan heti hurjapäät eivät palaa kameran eteen, sillä ennen uusia kuvauksia nykyiset vammat pitää saada korjattua.

– Tosiaan näiden meidän pienten vastoinkäymisten jälkeen tässä nyt menee ensin useampi kuukausi ennen kuin kukaan on pelikunnossa, niin jos sen aikaa otettais vähän rauhallisemmin ja sitten katsotaan että minne lähdetään, Jarppi lisäsi.

Vauhdikkaan reissun tuloksena oli kaksitoistaosainen tuotantokausi Dudesons In America -sarjaa, joka nähdään myöhemmin myös Suomessa. Duudsonien haastattelu julkaistaan Starassa kokonaisuudessaan lähipäivinä.