Jenna Dewan timminä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankailla Fighting-elokuvan pääroolissa taannoin nähty Channing Tatum meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, näyttelijä Jenna Dewanin kanssa. Nuorenparin häämatka päättyi kuitenkin ikävästi kesken.

Nyt Jenna Dewan on poseerannut yllättävän näyttävän näköisenä rannalla. Hän oli sonnustautunut pinkkeihin bikineihin ja suurehkoon aurinkohattuun. Katso kuvat tästä.

The Step Up -elokuvaa yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi viime kesänä häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin.

– Meillä oli pieni kuherruskuukausi. Tulemme pitämään myöhemmin uuden kunnollisen kuherruskuukauden, koska vatsatauti pilasi ensimmäisen. Minä sairastuin jo ensimmäisen illan jälkeen ja hän kaksi päivää myöhemmin, Channing Tatum kertoi People-lehdelle.

Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin. Ennen sairastumista molemmat ehtivät ottaa muistoksi tatuoinnin, jossa lukee paikallisella kielellä ”vierekkäin”.