Teho-osasto -tähteä kiristettiin seksillä 17-vuotiaan teinitytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiskatsojille lähinnä sairaala-aiheisista televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä John Stamos on joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa kun 17-vuotias teinityttö kiristi häneltä jättisummaa huumehuuruisten bileiden jälkeen.

Taannoisen avioeronsa jälkeen näyttelijä suuntasi juhlimaan Orlandoon, jossa hän tapasi 17-vuotiaan Allison Cossin ja tämän ystävän. Näyttelijä ja teinityttö ystävineen suuntasivat jatkoille Stamosin hotellihuoneeseen, jossa hän tarjosi tytöille alkoholia vaikka tiesi heidän olevan alaikäisiä. Huffington Post -julkaisun mukaan Coss väittää Stamosin ehdottaneen hänelle suuseksiä. Floridassa yli 24-vuotias ei saa harrastaa suuseksiä 17 vuotiaan tai sitä nuoremman kanssa. Maksimirangaistus tästä on 15 vuotta vankeutta.

Myöhemmin tapaukseeen liittyen näyttelijältä yritettiin kiristää 680.000 dollaria uhkaamalla häntä hotellibileissä otettujen valokuvien vuotamisella lehtiin. Näyttelijä ei kuitenkaan suostunut maksamaan, vaan otti kuitenkin yhteyttä FBI-tutkijoihin, jotka ovat nyt pidättäneet teinitytön ja tämän apurit kiristyksestä epäiltyinä.

46-vuotias amerikkalainen John Stamos teki läpimurtonsa jo 80-luvun alkupuolella huippusuositussa General Hospital -saippuasarjassa. Sittemmin hänet on nähty Full House, Teho-osasto ja Glee -televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa. Stamos erosi vuonna 2005 silloisesta vaimostaan Rebecca Romjinistä seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin hän on seurustellut monien Hollywood-kaunottarien kanssa.