Facebook-sota: Osbourne erosi kun poikaystävä petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on mitä ilmeisimmin jälleen sinkku. Hänen kerrotaan nimittäin jättäneen poikaystävänsä Luke Worrallin. Amerikkalaismedioiden mukaan syynä eroon oli Luken uskottomuus.

Julkkisbloggari Perez Hilton kertoo pariskunnan äityneen rajuun sanasotaan Facebookissa ennen kuin molemmat poistivat viestinsä yhteisöpalvelusta. Sodanjulistus ei kuitenkaan päättynyt viestien poistamiseen, sillä myöhemmin Kelly kirjoitti vielä yhden viestin, jossa hän totesi Luken tekevän hänet sairaaksi. Uskottomuus ja ero tulivat yllätyksenä, sillä pitkään seurustellut pariskunta ilmoitti maaliskuussa kihlauksestaan. Osbournen tiedottaja ei ole tänään suostunut kommentoimaan suojattinsa yksityiselämää.

Rokkari Ozzy Osbournen tytär on viime vuodet keskittynyt luomaan omaa uraansa. Perheensä realitysarjan jälkeen hän on tullut tunnetuksi myös laulajana ja televisiotähtenä. Kellyn viimeisin projekti oli Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailu, jossa hän sijoittui yllättäen kolmanneksi ja laihtui samalla huomattavasti. Ohjelman jälkeen hänet ehdittiin nimetä jo tyylin edelläkävijäksi, mutta sittemmin tilanne normalisoitui.