Näinkin seksikkäästi joogaa voi harrastaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiasta lähtöisin oleva jooga muodostui suosituksi harrastukseksi ympäri maailmaa sen jälkeen kun lukuisat julkkistähdet kiittelivät sitä vuolaasti julkisuudessa. Lajin fyysisiä joogaharjoituksia tehdään terveyden ylläpitämiseksi sekä liikunnallisten tavoitteiden ja rentoutumisen takia.

Monelle lajiin vihkiytymättömälle laji on lähinnä ihmiskehon vääntämistä erilaisiin asentoihin, eikä mielikuva lopulta olekaan puutteellisuudestaan huolimatta kovin kaukana totuudesta. Lajilla ei ole tosin mitään tekemistä seksin tai seksikkyyden kanssa, mutta nyt amerikkalainen verkkolehti on siitä huolimatta ottanut lajiin viihteellisen näkökulman ja koonnut kuvagalleriaan seksikkäimpiä jooga-asentoja. Katso kuvat tästä.

Kaikki kuvagallerian asennot eivät tosin välttämättä liity mitenkään joogaan, mutta ne ovat sitä huolimatta varsin näyttäviä.