Nicole Scherzingerillä antava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täysin uuden kokoonpanonsa viime kuussa esitelleen Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger oli kevään ajan mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Yhdysvalloissa. Hän oli kisan ennakkosuosikki, ja tumman kaunottaren menestys jatkui aina kisan voittoon saakka.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva julkkiskaunotar on viime päivinä nähty jälleen keskimääräistä useammin näyttävissä kuvissa. Äskettäin hän poseeerasi märässä topissa Maxim-lehden kannessa, ja nyt tumma kaunotar on ikuistettu julkkisjuhlissa puna-violetissa iltapuvussa, jonka kaulaa-aukko oli varsin näyttävä. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä oli pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole otti itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Tästä syystä ryhmä kärsi vakavasta jäsenkadosta, ja toukokuun lopussa Nicole esitteli kokonaan uuden kokoonpanon. Nykyisin hän on laulavan tanssiryhmänsä ainoa alkuperäisjäsen.