Robert Pattinson: ”Sekavimmat fanit aidosti hulluja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittisyntyinen näyttelijä Robert Pattinson tähdittää parhaillaan valkokankaita Twilight : Epäilys -elokuvassa. Suursuosioon noussut nuori tähti on joutunut tekemisiin myös suosion varjopuolen kanssa. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa.

Innoikkaiden fanien kanssa Robertilla ei ole kuitenkaan ollut kovinkaan vakavia ongelmia. Hän ei ole esimerkiksi saanut lainkaan tappouhkauksia, joista monet supertähdet ovat yleensä hyvinkin huolestuneita. Erikoisia fanikohtaamisia hänelläkin on kuitenkin ollut.

– Sekavimmat kohtaamiset pitäisi pitää salassa, koska niissä mukana olevat ihmiset ovat todennäköisesti aidosti hulluja. Olen kuitenkin aika varma, että sähköpostiani sensuroidaan paljon, koska odotan kovasti saavani tappouhkauksia, mutta en ole saanut lainkaan tappouhkauksia, Robert Pattinson kertoi Staralle.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan lähipäivinä.