Rumpali teloi jalkansa – Stalingrad Cowgirls perui festarikeikkoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Stalingrad Cowgirls -yhtye on tänään ilmoittanut joutuvansa perumaan Tammerfestin, Real Rockperryn ja Tavastian keikkansa yhtyeen rumpalin Riinan nilkan nivelsidevammojen vuoksi. Yhtye soittaa kuitenkin akustisesti tulevana lauantaina 17. heinäkuuta Rovaniemen Simerockissa.

Tammerfest etsii parhaillaan keikalle korvaajaa. Tavastialle ostetut liput lunastetaan takaisin lipunostopaikoissa.

– Ensijärkytyksestä selvittyämme päällimmäisenä fiiliksenä on järjetön harmi fanien puolesta. Eihän se ikinä ole mukava perua esiintymisiä.. Nyt täytyy vaan tsempata ja antaa aikaa parantumiselle, jotta päästään taas mahdollisimman pian takaisin keikkalavoille, yhtye kommentoi tilannetta.

Yhtyeen peruuntuneet keikat ovat:

To 15.7.2010 Tampere, Pakkahuone – TammerfestPe 16.7.2010 Vaasa, Real RockperryPe 23.7.2010 Helsinki, Tavastia