Tangomarkkinat työllisti poliisia – päihtyneitä puolet vähemmän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Seinäjoella järjestetyt Tangomarkkinat työllistivät poliisia runsaasti. Tangomarkkinoiden tapahtuma-alueella poliisia ei tarvittu, mutta huvialueen välittömässä läheisyydessä erilaiset tehtävät työllistivät poliisia.

Hienoisena yllätyksenä oli kuitenkin se, että hellesäästä huolimatta päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi säilöön otettuja oli puolet vähemmän kuin viime vuonna. Rattijuoppojen määrä oli sunnuntai-iltapäivään mennessä yli puolet pienempi verrattuna viime vuotiseen. Seinäjoen kaupungin ympäristöstä kahdeksan rattijuoppoa.

Pelkästään Seinäjoen keskustan alueella tapahtui kolme törkeää pahoinpitelyä ja Kauppatorin lähiympäristössä yhdeksän pahoinpitelyä. Näpistyksiä oli sunnuntai-aamuun mennessä kirjattu kymmenen ja varkauksia vain yksi. Vahingontekoja kirjattiin poliisin mukaan kaksi. Aiempien vuosien perusteella omaisuusrikosten ilmoitusmäärä kasvaa kuitenkin vielä tapahtuman jälkeisellä viikolla.