Duudsonit aiheuttamastaan peniskohusta: ”Se oli hauskaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa saakka uutisoitiin keväällä, kun suomalaiset Duudsonit nousivat Yhdysvalloissa televisiouutisiin saakka ohjelmaansa kuuluneella tempulla. Ryhmä rakensi pikkukaupungin parkkipaikalle kaksimetrisen jäisen peniksen, jonka päästä ruiskusi valkoista nestettä. Pila ei ollut kaksinaismoralismistaan tunnettujen amerikkalaisten mieleen.

Viihdelehti Stara tapasi Duudsonien Jarpin ja Jukan Ruisrockissa. Toimittajan mukaan kyseinen pila oli suomalaisittain varsin ”pieni juttu”.

– Mä oon ihan samaa mieltä että se oli pieni juttu. Mähän olinkin mallina siinä, ja se oli enemmänkin miniatyyri, Jarppi nauraa verraten jääveistosta omaan varustukseensa.

– Kyllä siinä oli pari ihan mielenkiintoista ilmettä kun me paljastettiin tää meidän jääveistos ja se rupes suihkuamaan sitä valkoista nestettä sinne monen metrin korkeudelle. Se oli ihan hauskaa, mutta amerikkalaiset nyt vähän kattoo noita pippelijuttuja aina vähän sillä silmällä, että tää alastomuus ei ole niille ilmeisesti aivan yhtä ok kuin suomalaisille, Jukka kertoi Staran haastattelussa.

Vauhdikkaan reissun tuloksena oli kaksitoistaosainen tuotantokausi Dudesons In America -sarjaa, joka nähdään myöhemmin myös Suomessa. Duudsonien haastattelu julkaistaan Starassa kokonaisuudessaan lähipäivinä.