Hurja syytös: Mel Gibson löi pikkuvauvaansa nyrkillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut viime viikkoina todellisessa kurimuksessa, kun hänen entinen tyttöystävänsä ja lapsensa äiti Oksana Grigorieva on syyttänyt supertähteä pahoinpitelyistä, jotka näyttelijä on tosin myös myöntänyt julkisuuteen vuotaneella ääninauhalla.

Moni varmasti luuli, ettei Gibsonin tilanne voi tästä enää heikentyä, mutta toisin kuitenkin kävi. Nyt Gibsonia isketään nimittäin vieläkin lujempaa, sillä tuoreimpien väitteiden mukaan hän olisi pahoinpidellyt lyömällä myös pariskunnan pienen vauvan. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan isku oli kohdistettu tyttöystävään, mutta sattui osumaan Oksanan sylissä olleeseen lapseen.

Radar Online kertoo puolestaan saaneensa haltunsa kuvamateriaalia Lucia-vauvasta, jolla on kasvoissaan mustelma. Kuvat ovat osa pahoinpitelyjen poliisitutkinnassa käytettävää todistusaineistoa. Tänä aamuna Grigorievan asianajaja kertoi oikeudessa, että Mel Gibson tekee edelleen häirikköpuheluita ex-tyttöystävälleen kohusta huolimatta.