Jwoww’n etumus vei miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman kolmannen tuotantokauden kuvaukset alkavat pian Jerseyn rannoilla, jonne kuvausryhmä on saanut jälleen luvan palata Miamissa kuvatun toisen tuotantokauden jälkeen. Jersey Shoren kolmas tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 29. heinäkuuta.

Ohjelman tähdet viettivät äskettäin parin viikon loman, mutta ovat palanneet taas edustustehtäviin. Lomallaan sarjan tähti Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin pari viikkoa sitten Las Vegasissa.

Nyt realitysarjan neitokaiset ovat jo suunnanneet uusiin julkkisjuhliin. Snooki ja Jwoww kuvattiin Ryan Seacrestin radio-ohjelman ja KIIS-FM -radiokanavan bileissä, joihin Jwoww oli sonnustautunut joidenkin mielestä ehkä hieman tyylittömään turkoosiin asuun, jonka päätehtävänä taisi olla rintojen nostaminen pääosaan. Siinä asu toki onnistuikin. Katso kuvat tästä.