Mariel Mettälä antoi pakit Scooter-laulajalle – soittelee vieläkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara oli viime viikonloppuna mukana Tuurin MiljoonaRockissa, josta bongasimme myös muutaman vuoden takaisista missikisoista tutun missikaunotar Mariel Mettälän. Hän paljasti haastattelussa mielenkiintoisen kokemuksensa.

Mariel Mettälä kertoi tavanneensa erään Tampereella järjestetyn tapahtuman jälkeen legendaarisen saksalaisen hard dance bändi Scooterin. Yhtyeen seurueen kanssa hän oli jatkanut iltaansa vielä pitkälle aamuun saakka. Suosikkiyhtyeen 44-vuotias keulahahmo Hans-Peter, eli tutummin H.P. Baxxter, on sittemmin yrittänyt lämmitellä suomalaiskaunotarta.

– Tapasin eräänä kauniina kesäyönä Scooter-laulaja Hansin, jonka kanssa olen soitellut, Mariel paljasti Staralle.

Scooter-tähti on yrittänyt houkutella Marielia mukaansa keikkamatkoille ympäri maailmaa, mutta suomalaiskaunotar ei ole kuitenkaan pyyntöihin suostunut.

– Viimeksi tuli viestiä, että jos lähtisin Islantiin ja nyt tarjottiin Saint Tropezin matkaa. Olen kuitenkin niin paljon töissä, että työ ennen huvia, Mariel lisäsi naureskellen.

Neitokainen kieltääkin Staralle romanssihuhut dancetähden kanssa ja toteaa haastattelun päätteeksi, että ”Eiköhän tämä juttu ollut tässä”, tarkoittaen hänen ja Hans-Peterin yhteydenpitoa. Mariel kertoo pian StaraTV:n videohaastattelussa lisää kesäkuulumisistaan.