Coco julkaisi jälleen paljastavia kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka alunperin muhkeista takamuksistaan tunnetuksi tulleet julkkistähdet Kim Kardashian ja Nicole ”Coco” Austin olivat mukana samassa tapahtumassa, ja kilpailuasetelma pepun koosta oli valmis. Nyt näyttää siltä, että Kim hävisi tämän kisan.

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, sillä muhkeamuotoinen näyttelijä-tanssija-malli julkaisee itse usein paljastuskuvia verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Nyt Coco on vastannut Kardashianin kuviin julkaisemalla Twitterissään kuvan itsestään kuntosalilla. Kuvan perusteella voidaan vain ihmetellä miten massiivinen takamus hänellä on verrattuna hänen pieneen vyötäröönsä. Aiemmin viihdelehdissä huhuttiin, että Coco olisi ottanut silikoni-implantit peppuunsa, ja tämän kuvan perusteella väitteillä voisi olla myös perää. Katso kuva alta.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.

Nicole Coco Austin kuntosalilla