Pamela Andersonin mainos liikaa kanadalaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla 43-vuotispäiväänsä railakkaasti näyttävässä iltapuvussa juhlinut povipommi Pamela Anderson onnistuu edelleen aiheuttamaan kohua rohkeilla poseerauksillaan. Nyt näin on käynyt Kanadassa.

Pamela Anderson lensi nimittäin äskettäin Montrealiin lanseeraamaan tuoreimman kampanjansa eläinten suojelemiseksi. Tällä kertaa hänet nähdään poseeramassa vähissä vaatteissa ja lihan eri osat vartaloonsa piirrettynä. Katso kuvat tästä.

PETA-järjestön organisoiman kampanjan tarkoituksena on vastustaa lihan syömistä ja samalla verrata ihmisiä eläimiin ja osoittaa että ihmisilläkin on vartalossaan samat osat kuin eläimilläkin; rinta, potka ja kyljys mukaanlukien. Tapahtuma jouduttiin kuitenkin yllättäen perumaan, koska kanadalaiset viranomaiset peruivat luvat viime hetkellä.

– On surullista, että kaupunki, joka on tunnettu strippareistaan, ei anna naisten käyttää heidän omaa vartaloaan poliittisiin tarkoituksiin lehmien ja kanojen puolesta, Pamela Anderson ihmetteli Us Magazinen mukaan.