Robert Pattinson: ”Minua luultiin roolihahmokseni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittisyntyinen näyttelijä Robert Pattinson tähdittää parhaillaan valkokankaita Twilight : Epäilys -elokuvassa. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa. Pattinson nousi tähdeksi aikoinaan niin nopeasti, että tilanne tuli hänelle suoranaisena shokkina.

– Se on tullut helpommaksi nyt kun ihmiset eivät näe minussa enää niin paljon roolihahmoani. He näkevät ihmisen, mutta kun olimme markkinoimassa ensimmäistä elokuvaa he menivät täysin sekaisin. He luulivat meitä kirjan roolihahmoiksi, Robert ihmetteli Staralle.

– Aivan jokainen kutsui minua Edwardiksi ja heidän silmistään näki, että minä olin heille roolihahmo. Se oli hullua ja pelotti minua. Onneksi tilanne ei ole enää sellainen. Nyt on paljon helpompaa ja minä voin pitää enemmän hauskaa julkisuuden kanssa. Ihmiset eivät enää ole vainoharhaisia.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan lähipäivinä.