Ryan Reynolds loukkaantui leffakuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

33-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds on nyt loukkaantunut New Orleansissa parhaillaan käynnissä olevissa The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa. Sarjakuvaan perustuvan elokuvan päätähti loukkasi kuvauksissa kätensä ja hänen olkapäänsä meni sijoiltaan.

Asiasta uutisoineen Us Magazinen mukaan tilanne ei ole kuitenkaan vakava, mutta kättä joudutaan kuitenkin pitämään jäissä. Elokuvan päärooliin olivat alunperin ehdolla Ryan Reynoldsin lisäksi myös muiden muassa Bradley Cooper ja Jared Leto. Koekuvausten jälkeen Reynolds vei kuitenkin pisimmän korren. Elokuvan ensi-ilta on määrä nähdä kesäkuussa 2011.

Elokuvauransa lisäksi kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds tunnetaan nykyisin näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin aviomiehenä. Ennen Johanssonia hän oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö.