Shauna Sand keikisteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä tiiviisti otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on aiheuttanut kuvineen useita kertoja ihmetystä viihdelehdissä. Tällä kertaa hän on ikuistettu rantatunnelmissa.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on ikuistettu lukuisia kertoja yläosattomissa, mutta tällä kertaa bikinit pysyivät yllättäen muodokkaat neitokaisen yllä. Rannalla touhua seuranneet miehet saivat silmänruokaa, kun Shauna suuntasi kaahailemaan vesiskootterilla. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.