Las Vegas -sarjan hottis Vanessa Marcil naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Las Vegas -televisiosarjan tähti Vanessa Marcil on avioitunut. Suomalaisillekin televisiokatsojille tuttu tumma kaunotar marssi alttarille miesystävänsä näyttelijä Carmine Giovinazzon kanssa viime viikonloppuna.

E! Onlinen mukaan Marcil ja hänen kolmas aviomiehensä, CSI NY -televisiosarjaa tähdittävä Carmine Giovinazzo, avioituivat New Yorkissa sunnuntaina järjestetyssä pienessä seremoniassa. Paikalla olivat vain molempien läheisimmät ihmiset.

Aiemmin Vanessa Marcil on ollut naimisissa sekä näyttelijä Corey Feldmanin että Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa. Marcililla ja äskettäin Megan Foxin kanssa naimisiin menneellä Greenillä on avioliitostaan yksi yhteinen lapsi, kahdeksanvuotias Kassius-poika. Poika sai todistaa kuukauden sisällä molempien vanhempiensa uusia häitä. Aiemmin julkisuudessa on huhuttu, että Vanessa ei olisi päässyt yli Brianista, mutta ilmeisesti avioituminen osoittaa muuta.