Cheryl Colen hengenvaara ohi – pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittilaulaja Cheryl Cole on ollut viime päivinä tiiviisti viihdelehtien seurannassa sairastuttuaan vakavaan malariaan ja taistellessaan hengestään teho-osastolla. Nyt pahin on ilmeisesti jo takanapäin, sillä kaunottaren kerrotaan päässeen sairaalasta.

Viime viikolla 27-vuotias Cheryl Cole pääsi Lontoon yliopistollisen sairaalan teho-osastolta ja siirrettiin yksityissairaalaan. Tuolloin hänen tilansa kerrottiin olevan edelleen vakava ja Cherylin olevan vain tajunnan rajamailla ja kykenemätön edes puhumaan.

Nyt superjulkkis on siirretty kotihoitoon Surreyssä sijaitsevaan seitsemän miljoonan euron lukaaliinsa yhdentoista päivän sairaalahoidon jälkeen, Daily Mail kertoi. Eilen iltapäivällä sairaalasta päässeen laulajan tilasta ei ole annettu tarkempia tietoja. Joka tapauksessa hänen tulevat keikkansa ja muut työtehtävänsä on edelleen peruttu. Toisen soololevyn julkaisupäivä on sekin epävarma.