Hollantilainen huippumalli raskaana – upea ura jäihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes on poseerannut lukuisissa kampanjoissa.

Tänään People-lehti uutisoi Douzenin olevan raskaana poikaystävälleen Sunnery Jamesille. Pariskunta on seurustellut hieman yli vuoden ajan. Kolmannella kuulla raskaana oleva kaunotar on kertoi laittavansa uransa nyt jäihin raskauden takia. Hollantilaiselle De Telegraaf -lehdelle huippumalli kertoi odotuksen sujuneen tähän saakka hyvin.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.